backgroundimage_1 blue
VACATURE GZ-PSYCHOLOOG


Op het moment hebben wij een vacature voor een GZ-psycholoog, voor 4 tot 16 uur per week, met mogelijkheid op uitbreiding van het aantal uren op termijn.

De GZ-psycholoog zal komen te werken als hoofdbehandelaar Basis GGZ binnen de instelling. Tezamen met twee basispsychologen vormt hij/zij het Basis GGZ-team binnen onze instelling. Tevens zullen SGGZ-deelbehandelingen, in samenwerking met de psychiaters, tot de werkzaamheden behoren.

Binnen het GBGGZ-team werken op het moment twee basispsychologen. Supervisie, opleiding en begeleiding van deze collega’s is een zeer belangrijk onderdeel van deze functie. Daarnaast vormen werkzaamheden rondom eHealth en diagnostiek/psychologisch onderzoek een vast onderdeel van de verantwoordelijkheden.

De functie zal parttime in te vullen zijn met een verwachting van 2 dagen (16 uur) in 2019. De te werken duur, dagen en tijden zijn in overleg te bepalen, evenals eventuele uitbreiding hiervan.
Salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn marktconform. Werken als ZZP-er behoort tot de mogelijkheden.

Neem voor meer informatie of direct solliciteren contact op met Esther Huith via
ehuith@psyvel.nl of telefonisch op 06-29 00 41 63.Over werken bij Psyvel
Bij Psyvel vinden we het belangrijk dat de patiënt de zorg krijgt die deze nodig heeft en waarmee hij/zij duurzaam geholpen wordt. Om te werken bij Psyvel dien je daarom te beschikken over een grote mate van betrokkenheid, zowel op procesmatig als op inhoudelijk vlak. Onderling overleg en intervisie tussen de behandelaars wordt regelmatig en laagdrempelig gevoerd en binnen de instelling is er veel ruimte voor inhoudelijke ontwikkeling.
logo brief
PSYVEL
Straatweg 62, 3051 BJ Rotterdam
Telefoon: 010-285 79 40 Fax:  0848 - 680 426
Email: info@psyvel.nl